Plezierig tuinieren

De ‘Urban Series’ tuingereedschappen van SKIL staan voor gemakkelijk, plezierig tuinieren en nemen na gebruik nauwelijks ruimte in beslag.

‘Urban Series’
Ruimte is schaars in steden en wordt steeds schaarser. Tuinen worden ook kleiner, daarom zijn er meer balkons en daktuinen, en er is minder opslagruimte. De betaalbare ‘Urban Series’ tuingereedschappen zijn speciaal ontwikkeld voor deze omstandigheden.
Ruimtebesparend ontwerp
De handige gereedschappen zijn niet alleen eenvoudig te bedienen, maar beschikken ook over de unieke ‘Easy Storage’ oplossing van SKIL. De gereedschappen zijn gemakkelijk op te bergen en zijn zo ontworpen dat ze na gebruik nauwelijks ruimte in beslag nemen. Het wordt dus een stuk gemakkelijker om je garage, schuurtje of kasten netjes en opgeruimd te houden.
‘Easy Storage’
De kleinere tuingereedschappen worden geleverd met een handige ‘Easy Storage’ haak. Zo kun je de gereedschappen gemakkelijk aan de muur hangen. Haken kunnen bovendien aan elkaar bevestigd worden, waardoor je meer gereedschap naast elkaar kwijt kunt. Grotere gereedschappen hebben een speciaal ontwerp. Grasmaaiers zijn bijvoorbeeld voorzien van een speciale parkeervoet, zodat je ze rechtop tegen de muur kunt zetten.
Eenvoudig werken én opbergen

Kortom: SKIL tuingereedschappen uit de 'Urban Series' zijn erg handig voor het onderhouden van je tuin. Of je nu op zoek bent naar een hogedrukreiniger, grasmaaier, bladblazer of heggenschaar, hier vind je het complete assortiment SKIL elektrische tuingereedschappen.