Ontdek...
Ontdek...
Het uitstekende assortiment laser- en meetinstrumenten van SKIL met innovatieve en slimme functies. Lees er hieronder meer over of ga direct naar het overzicht van al onze instrumenten.
Goed, beter, groen
Goed, beter, groen
Het menselijke oog is zeer gevoelig voor licht. Hierdoor zijn sommige kleuren makkelijker te zien dan andere. Zoals u misschien al geraden had, is groen een van die kleuren. In vergelijking met de kleur rood is groen veel duidelijker te onderscheiden door het menselijke oog. De heldergroene laserlijnen die tot 30 meter ver kunnen schijnen, zijn dus beter zichtbaar.
Lithium-ion accu met diverse oplaadmogelijkheden
Lithium-ion accu met diverse oplaadmogelijkheden
Alle kruislijnlasers hebben een ingebouwde lithium-ion accu die eenvoudig kan worden opgeladen via de micro-USB-oplaadpoort. De acculadingindicator toont duidelijk de resterende capaciteit van de accu. Handig toch? En dat is nog niet alles...
Innovatieve lasermeters
Innovatieve lasermeters
De SKIL lasermeters hebben een groot werkbereik van 30 meter en zijn ideaal voor nauwkeurige en snelle afstands- en oppervlaktemetingen. Alle instrumenten beschikken over verschillende meetinstellingen. Afstandsmetingen zonder projectiedoel of op oneffen en gebogen oppervlakken zijn ook mogelijk met de SKIL 1929, die is uitgerust met een ingebouwd meetwiel.
Ondersteuning bij kleine uitlijnklussen
Ondersteuning bij kleine uitlijnklussen
De SKIL 1900 digitale waterpas met lijnlaser is een klein, maar essentieel gereedschap voor doe-het-zelf-klussen zoals het ophangen schilderijen, het monteren van boekenplanken of het leggen van vloeren. Het gereedschap projecteert een laserlijn onder elke gewenste hoek en dient ook als een uiterst nauwkeurige digitale waterpas. U kunt de SKIL 1900 dankzij de meegeleverde accessoires in diverse situaties gebruiken.