Nieuws heet van de naald…
Of u nu aan het solderen bent, ski's waxt of verf verwijdert, met onze nieuwe elektronisch geregelde heteluchtpistolen bent u altijd zeker van het beste resultaat.
Alles onder controle
De elektronische regeling voorkomt oververhitting van onze heteluchtpistolen door de temperatuur van de machine constant te bewaken. Hierdoor kunt u mondstukken met een kleine diameter gebruiken voor diverse soldeer-, desoldeer- en lasklussen.
Klaar om te presteren
Met de SKIL heteluchtpistolen kunt u temperaturen tussen 50 en 650 °C selecteren en kiezen tussen verschillende luchtstroominstellingen tot 500 l/min. SKIL model 8040 heeft zelfs een handig LCD-scherm waarmee u de juiste temperatuur en luchtstroominstellingen voor elke klus kunt instellen.
Te heet om aan te raken…
Onze heteluchtpistolen beschikken over het unieke uitwerpsysteem voor mondstukken waarmee u mondstukken meteen veilig kunt verwijderen, ook wanneer ze nog heet zijn, om snel te wisselen tussen mondstukken voor verschillende toepassingen.
Breed assortiment van accessoires
SKIL heteluchtpistolen zijn combineerbaar met de meest gangbare, overal verkrijgbare mondstukken voor heteluchtpistolen op de markt, zodat u altijd het juiste mondstuk voor uw klus vindt.