Groots in prestaties. Compact in opslag.
De 20V tuingereedschappen van SKIL zijn krachtiger, slimmer en sneller dan ooit. Daarmee is uw tuinklus snel geklaard. Dankzij het ruimtebesparende ontwerp nemen de gereedschappen bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Voor iedere tuinklus hebben we een tool.
Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.
Maak kennis met het SKIL Energy Platform. Met dit flexibele accusysteem heeft u slechts één accu nodig voor alle gereedschappen in de Energy Platform lijn. Deze krachtige accu heeft een Keep Cool™ technologie die oververhitting voorkomt, de gebruiksduur van de accu met 25% verlengt en de levensduur verdubbelt.
Ruimtebesparend opbergen
De kleinere tuingereedschappen van SKIL worden geleverd met een handige ‘Easy Storage’ haak, waarmee u ze eenvoudig aan de muur hangt. Door hun ruimtebesparende ontwerp nemen de gereedschappen bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Zo houdt u ruimte over!
SKIL brushless accu-grasmaaier
De krachtige 0140 grasmaaier van SKIL bevat de nieuwste technologie: een elektromotor zonder koolborstels, waardoor hij sterker is dan ooit én tien keer langer meegaat. De geïntegreerde SKIL ‘Grass Guide’ helpt u dicht bij randen en muren te maaien en de maaihoogte is met de centrale handgreep eenvoudig aan te passen aan de condities van uw gazon.
SKIL accu-grastrimmers
Grenzeloos trimmen dankzij de 0230 (25 cm blad) en 0240 (30 cm blad) grastrimmers van SKIL. De trimmerkop kan eenvoudig in verschillende standen worden gedraaid, wat praktisch is bij het werken op moeilijk bereikbare plekken.
SKIL accu-heggenschaar
Uw heg of struik snoeien een tijdrovende klus? Niet met de SKIL 0430 heggenschaar. De krachtige diamantgeslepen messen zagen met gemak door takken tot wel 20 mm, waardoor u niet onderbroken wordt in uw klus. Met het 55 cm lange blad snoeit u grote oppervlakken in één beweging. Zo houdt u tijd over voor andere dingen.
SKIL brushless accu-bladblazer
Droge en natte bladeren zijn in een wip opgeruimd met de 0330 bladblazer van SKIL. De grote diameter van de buis en de axiale ventilator zorgen voor een hoog luchtvolume en een luchtsnelheid tot 160 km/u, perfect voor grote oppervlakken. Op moeilijk bereikbare plekken kunt u de luchtstroom eenvoudig regulieren met het regelwiel en het reductiemondstuk.