Elk gereedschap. Elke taak. Eén accu.
Met de 20V Max Lithium-Ion accu's bent u flexibeler dan ooit. De accu's zijn namelijk niet alleen gebouwd om te presteren, ze passen meteen ook op alle andere gereedschappen van het Energy Platform. Eén accu volstaat dus voor al uw gereedschappen van dit gamma.
Energy Platform: HET flexibele accusysteem
Energy Platform: HET flexibele accusysteem

De Energy Platform-gereedschappen worden geleverd met of zonder accu. U kunt dus andere gereedschappen van dit gamma gebruiken zonder overbodige extra accu's en laders te moeten kopen.

Energy Platform-gereedschappen

Keep Cool™: onze coolste innovatie ooit
Keep Cool™: onze coolste innovatie ooit
De nieuwe Energy Platform-accugereedschappen maken gebruik van de Keep Cool™-accutechnologie, die een verlenging van de gebruiksduur tot 25% oplevert en de levensduur van de accu verdubbelt. De gepatenteerde hitteabsorptietechnologie voorkomt oververhitting van de accu's en verbetert hun prestaties.
ActivCell™: Intelligent energiebeheer
ActivCell™: Intelligent energiebeheer
Alle accu's zijn uitgerust met de ActivCell™-technologie voor een constantere stroomvoorziening. Onze gepatenteerde technologie zorgt voor een optimaal energieverbruik en maximale accuprestaties en voorkomt oververhitting.
SKIL voor ZWARE PROJECTEN
Onze borstelloze gereedschappen zijn dé oplossing voor zware projecten waarbij kracht en geavanceerde functies de sleutel zijn tot het beste resultaat.
SKIL voor DAGELIJKSE KLUSSEN
U wilt kwalitatief en betrouwbaar gereedschap voor renovatie, reparatie, onderhoud of andere projecten in en om het huis. Wij hebben gebruiksvriendelijke, zeer ergonomische gereedschappen ontwikkeld met geweldige functies voor deze dagelijkse taken.
SKIL voor REPARATIES
Dé oplossing als u gewoon iets moet repareren. Gereedschappen met de vertrouwde merkkwaliteit van SKIL en functies en kracht om de klus te klaren.
SKIL voor BUITENSHUIS
De ideale oplossing als u hoogwaardig tuingereedschap zoekt. U kunt veel van uw benzinegereedschap vervangen door SKIL-tuingereedschap. Onze gereedschappen zijn niet alleen beter voor het milieu, stiller én goedkoper in onderhoud, maar ook makkelijker in gebruik. SKIL tuingereedschap wordt standaard geleverd met een unieke ruimtebesparende EASY STORAGE-oplossing.
Kortere onderbrekingen dan ooit tevoren
Kortere onderbrekingen dan ooit tevoren
Ga snel weer aan het werk. De Rapid oplader heeft slechts 10 minuten nodig om uw 2,5 Ah Energy Platform accu's tot 40% en uw 4,0 Ah Energy Platform accu's tot 25% op te laden!
Gepatenteerde acculadingindicatie: de indicator die u kunt vertrouwen
Gepatenteerde acculadingindicatie: de indicator die u kunt vertrouwen
De acculadingindicatie van SKIL toont op eenvoudige wijze het energieniveau van de accu.
Voor gereedschappen waarop u kunt vertrouwen
Voor gereedschappen waarop u kunt vertrouwen

Alle gereedschappen van SKIL en Keep Cool™-accu’s worden geleverd met een standaardgarantie van 3 jaar. Koolborstelloze machines worden geleverd met een garantie van 5 jaar.

Zonder registratieverplichtingen.
Zonder uw persoonsgegevens te delen.
Zonder gedoe.