Borstelloos: sneller, sterker en langere levensduur
Als u op zoek bent naar een draadloze oplossing voor zelfs de meest uitdagende klussen, dan zijn borstelloze gereedschappen de perfecte keuze. Borstelloze motoren zijn sneller, krachtiger en gaan veel langer mee dan motoren met borstel van vergelijkbare grootte.
Efficiënter
Borstelloze motoren veroorzaken geen wrijving, wat betekent dat ze efficiënter werken. Gereedschappen met borstelloze motoren zijn duidelijk sneller en krachtiger dan gereedschappen van vergelijkbare grootte met een borstelmotor. Een bijkomend voordeel op lange termijn: een borstelloze motor is minder onderhevig aan slijtage.
Borstelloze motoren maken het verschil
Om u een idee te geven hoeveel efficiënter SKIL borstelloze gereedschappen zijn, hebben we ons model 3070 borstelloze accu-klopboormachine en een vergelijkbaar gereedschap met borstelmotor (model 3020) met elkaar vergeleken. Borstelloos model 3070 is 51% sneller, 33% sterker en gaat 10x langer mee.
Ieder gereedschap. Iedere klus. Eén accu.
SKIL voegt steeds meer borstelloze gereedschappen toe aan zowel het assortiment elektrisch gereedschap als tuingereedschap. Ze bevatten allemaal hetzelfde 'Energy Platform'-batterijsysteem, aangedreven door onze unieke Keep Cool ™ hitte-regulerende technologie.
Gereedschappen die u kunt vertrouwen
We zijn zo overtuigd van de hoge kwaliteit van onze borstelloze gereedschappen dat ze worden geleverd met vijf jaar garantie. U krijgt ook drie jaar garantie op de meegeleverde Keep Cool ™ -batterijen.