Oeps...

Had je nu maar een ‘Urban Mower’ gehad. Bekijk hier waarom of lees verder.

Optimale wendbaarheid

De SKIL 0711 'Urban Mower' is een grasmaaier met unieke zwenkwielen aan de voorkant voor een optimale wendbaarheid. Werken rondom voorwerpen in uw tuin was nog nooit zo gemakkelijk. In combinatie met het lichte gewicht hoeft u bovendien niet langer zwaar te tillen en te draaien met een zware, logge maaier wanneer u aan een nieuwe baan wilt beginnen.

Goede prestaties en instelbare maaihoogte
De energiezuinige hogesnelheidsmotor met 9500 omw/min heeft voldoende vermogen om de klus efficiënt te klaren, zodat u snel kunt genieten van een mooi gemaaid gazon. U kunt de maaihoogte eenvoudig aanpassen aan de condities van uw gazon met de hoogte-instelling in drie standen.
'Easy Storage'

Deze grasmaaier maakt deel uit van de 'Urban Series', het SKIL assortiment van praktische, ruimtebesparende tuingereedschappen. De SKIL 0711 'Urban Mower' heeft een handige parkeervoet, zodat de grasmaaier gemakkelijk rechtop tegen de muur kan worden opgeborgen.

Duurzame, flexibele messen

De SKIL 0711 ‘Urban Mower’ wordt geleverd met duurzame, flexibele messen. Deze messen roesten niet en kunnen ook niet bot worden. Indien nodig, kunt u de messen eenvoudig vervangen. Vanwege hun standaardmaat zijn de messen bovendien wijd verkrijgbaar. Al met al bieden deze duurzame messen dus extra voordelen ten opzichte van metalen messen.