Weg met mos
De SKIL 0701 is het ideale gereedschap als u van plan bent te ontmossen of te verticuteren om het mos uit uw gazon te verwijderen.
Effectief en efficiënt
Het gebruik van een handmatige ontmosser vereist veel inspanning; de SKIL 0701 daarentegen verwijdert mos snel en gemakkelijk. En waar een logge ontmosser vaak moeilijk wendbaar is, biedt de lichte SKIL ‘Moss extractor’ extra bewegingsvrijheid. Dit is erg handig als u rondom objecten zoals speeltoestellen of bloemperken werkt.
Snel resultaat: 50 m² in 25 minuten
De naam ‘Moss extractor’ zegt het al: dit gereedschap verwijdert op efficiënte wijze mos van uw gazon. Een snel resultaat is gegarandeerd: u kunt met gemak 50 m² gazon in slechts 25 minuten bewerken.
Duurzame, flexibele messen

De SKIL 0701 ontmosser wordt geleverd met duurzame, flexibele messen. Deze messen roesten niet en kunnen ook niet bot worden. Indien nodig, kunt u de messen eenvoudig vervangen. Vanwege hun standaardmaat zijn de messen bovendien wijd verkrijgbaar. Al met al bieden deze duurzame messen dus extra voordelen ten opzichte van metalen messen.

'Easy Storage'

Deze ontmosser maakt deel uit van de 'Urban Series', het SKIL assortiment van praktische, ruimtebesparende tuingereedschappen. De SKIL 0701 ontmosser wordt geleverd met een 'Easy Storage' rail, zodat het gereedschap eenvoudig tegen de muur kan worden gehangen en nauwelijks ruimte in beslag neemt na gebruik.

#Skilhelps
Wie een gazon heeft, kent vaak ook mosvorming. Mos in het gazon komt veel voor en is niet alleen slecht voor je gras en de groei daarvan, ook voor het zicht is het ongewenst. SKIL legt uit hoe je je gazon kunt ontmossen of verticuteren en hoe je mosvorming tussen het gras kunt voorkomen.