Pijnloos onkruid verwijderen
Ziet u er ook zo tegenop om onkruid te verwijderen, omdat u altijd last krijgt van pijnlijke knieën of een pijnlijke rug? SKIL heeft de oplossing!
Weg met onkruid
De SKIL 0700 'Weedbuster' is een elektrische onkruidborstel die snel en efficiënt halsstarrig onkruid, mos en kleine planten tussen tegels verwijdert. De 'Weedbuster' heeft een telescopische hoogteverstelling, waardoor u altijd een comfortabele werkpositie kunt vinden. U hoeft onkruid dus niet langer met de hand te verwijderen. En u heeft ook geen giftige bestrijdingsmiddelen meer nodig. Hoe werkt het?
Stevige stalen borstel
Het enige wat u hoeft te doen is de SKIL 0700 'Weedbuster' inschakelen, zodat de stalen borstel zijn werk kan doen. Met 3000 omw/min verwijdert de stevige stalen borstel het onkruid met gemak. U kunt eenvoudig bovenop de kap zien waar de borstel zich bevindt, zodat u het gereedschap de juiste kant op kunt sturen. Zo wordt het verwijderen van onkruid een fluitje van een cent!
'Easy Storage'

Deze onkruidborstel maakt deel uit van de 'Urban Series', het SKIL assortiment van praktische, ruimtebesparende tuingereedschappen. De SKIL 0700 'Weedbuster' wordt geleverd met een 'Easy Storage' rail, zodat het gereedschap eenvoudig tegen de muur kan worden gehangen en nauwelijks ruimte in beslag neemt na gebruik.