#Skilhelps
#Skilhelps
SKIL helpt u om de klus makkelijk en snel te klaren. Van gereedschap tot heldere uitleg over het gebruik van dit gereedschap.
Efficiënt, milieuvriendelijk onkruid verwijderen
De SKIL 0700 'Weedbuster' onkruidborstel verwijdert snel en efficiënt halsstarrig onkruid, mos en kleine planten tussen de tegels van uw tuinpad, terras of oprit.
Stappenplannen voor verfklussen
De juiste schuurmachine kiezen
Of u nu grote of kleine oppervlakken moet schuren, op moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken, randen of profielen, SKIL heeft de geschikte schuurmachine voor elke klus. Maar weet u welke schuurmachine u moet gebruiken voor welke klus?
SKIL 2461 accuboormachine
Het resultaat…

De winnaar van de 2461 actie heeft inmiddels zijn prijs ontvangen. Wat ons betreft mag het kunstwerk - gemaakt van zo’n 1.000 schroeven - er zijn en de winnaar is ook ontzettend blij met zijn prijs!

SKIL Geschiedenis
Geschiedenis
In 1924 vond Edmond Michel de eerste elektrische zaag ter wereld uit. Samen met zijn zakenpartner Joseph Sullivan richtte hij het bedrijf SKILsaw Incorporate op. Dat betekende de start voor de ontwikkeling van een bijna onbeperkte reeks succesvolle elektrische handgereedschappen.